« Takaisin

Terveydenhuolto ja opiskeluhuolto

Terveydenhoitajat (pt, at, eat) 
Sirkku Jäppinen, 040 488 4029, [email protected]

Kati Kujala, 040 489 9165, [email protected]

Anna-Mari Kohopää, 040 488 4029, [email protected]

Koululääkäri (pt, at, eat) 

Koululääkäri on paikalla kahden viikon välein tiistaisin. Koululääkärin vastaanotolle pääset varaamaan aikaa terveydenhoitajan kautta.

Psykologi (pt ja ammattitutkintoa oppivelvollisena suorittavat opiskelijat) 

Hanna Jennings 040 489 9287, [email protected]

Hanna on paikalla Taitajassa sovittaessa ja pääsääntöisesti tiistai-iltapäivisin sekä torstaisin C-talossa terveydenhoitajan huonetta vastapäätä. Tapaamisen voit sopia myös muualle, kuin Taitajaan.

Kuraattori (pt ja ammattitutkintoa oppivelvollisena suorittavat opiskelijat) 

Eija Honkakoski 040 835 8668, [email protected]

Eija on paikalla Taitajassa sovittaessa ja pääsääntöisesti keskiviikkoisin C-talossa terveydenhoitajan huonetta vastapäätä. Tapaamisen voit sopia myös muualle, kuin Taitajaan.

Oppilaitoskohtainen opiskeluhuollon ohjausryhmä

Joka toinen kuukausi kokoontuva työryhmä toimii kouluttajien kanssa kiinteässä yhteistyössä opiskeluhuollon toiminnan kehittämiseksi Taitajassa.

Jäsenet 2021
Kaivola, Leena, rehtori ja toimitusjohtaja
Jäppinen, Sirkku, terveydenhoitaja
Kujala, Kati, terveydenhoitaja
Kohopää, Anna-Mari, terveydenhoitaja
Honkakoski, Eija, kuraattori
Jennings, Hanna, psykologi
Laiho, Sari, opinto-ohjaaja, erityisopettaja
Kouluttaja, kokouksittain vaihtuva

Vakuutusturva

Opiskelijamme ovat vakuutettuja tapaturman varalta vakuutusyhtiö Pohjolassa. Opiskelijoiden lakisääteinen tapaturmavakuutus kattaa tapaturmat koulutuksen aikana ja koulumatkalla tapaturmavakuutuslain mukaisesti.

Tapaturman sattuessa opiskelija ilmoittaa siitä heti kouluttajalle sekä hakeutuu terveydenhoitajan vastaanotolle, jatkotoimenpiteitä varten. Tilanteen niin vaatiessa, opiskelija hakeutuu suoraan terveysaseman päivystykseen. Oppilaitokseen on ilmoitettava tapaturmasta kuitenkin välittömästi.

Opiskelijoiden päihdeohjelma

Opiskelijoiden päihdeohjelma on toimintamalli, joka koskee kaikkia Taitajassa opiskelevia henkilöitä. Päihdeohjelman tavoitteena on oppilaitos, jossa kukaan ei esiinny päihteiden vaikutuksen alaisena ja jossa autetaan puuttumalla mahdollisimman varhaisessa vaiheessa opiskelijan päihdeongelmaan.