« Takaisin

Yrityksille

Tarvitsetko Sinä tai yrityksesi uutta osaamista? Kaipaako henkilökuntasi lisä- tai täydennyskoulutusta? Tarvitsetko osaamisen päivitystä?

Yrityksellesi suunnitellulla koulutuksella voit parantaa palvelua, kasvattaa liikevaihtoa ja tehostaa liiketoimintaa. Me tarjoamme ratkaisuja joustavasti ja tehokkaasti. Monipuolinen tarjontamme tuo mukanaan rajattomasti yhdistelyvaihtoehtoja!

Meiltä saat myös yrityksellesi tarpeen mukaan räätälöityjä koulutuksia mm. johtamisen ja esimiestyön, asiakaspalvelun, tieto- ja viestintätekniikan ja logistiikan alalta – kysy rohkeasti lisää!

Aikuiskoulutus TAITAJA tarjoaa yrityksille ja yhteisöille myös työelämän kehittämispalveluita, joita ovat mm. asiakastyytyväisyyskyselyt, henkilöstön osaamiskartoitukset ja yrityksille räätälöidyt koulutuspalvelut.

Lupaamme asiakkaillemme 

  • luotettavaa kumppanuutta
  • yhteistyön helppoutta ja joustavuutta
  • laadukasta palvelua
  • ammattitaitoa ja asiantuntijuutta
  • yrityksen toimintaa tehostavaa osaamista

Meiltä saat myös viihtyisät ja modernit kokous- ja tapahtuma- tai juhlatilat. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin täällä

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Aikuiskoulutus TAITAJAlle pysyvän Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävän. Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä (TYKE) on Opetus- ja kulttuuriministeriön ammatillisen lisäkoulutuksen järjestäjälle myöntämä tehtävä, jonka puitteissa toteutetaan mm. "yrityksille ja julkisyhteisöille, erityisesti pienyrityksille tarjottavia osaamisen kehittämispalveluja" (L 1013/2005, HE 40/2005).


Koulutus & valmennus

Yrityskoulutusten rahoitusratkaisut

Kokous-, catering- ja tapahtumapalvelut

Työssäoppimispaikat